Wedding & Riviera Mattineé

I lördags var vi bjudna på min systers mans kusins bröllop, som hölls på ett ställe som heter Castle of Mouawad, och det var indeed ett Castle.. Väldigt vackert med underbara människor. I söndags gick jag upp väldigt tidigt även fast jag hade lagt mig sent efter bröllopet dagen innan. Men runt 11 tiden åkte jag och hämtade upp Moe min kompis för att sedan möta resten på riviera för beachparty. Vi firade Labiba, och hade riktigt roligt.

What do you do when u get bored?

Gick och la mig väldigt sent igår, även fast jag skulle upp 6.30 imorse och gå på min sketching lektion som började vid 8.. I och med att jag la mig så pass sent som 3.30, så var det inte enkelt att gå upp.. jag vaknade 8 istället för 6.30 och blev en aning sen.. vi satt ute och målade, medans vi stekte i solen. När jag väl kom hem, kände jag att jag behövde göra någon förändring, så jag färgade håret. What do u do when u get bored?



jag förstår inte..

Händer det er att ni börjar bråka med någon på grund av någonting ni egentlien inte bryr er ett dugg om?
Jag menar, jag började precis bråka med min pojkvän på grund av något jag verkligen inte bryr mig om, som evolverade till värsta samtalsämnet som ledde till att vi båda blandade in helt andra saker och fick det att bli något som inte har med det som egentlien var.. :(

Commit to be fit

Läääänge har jag lovat mig själv att börja träna, men det har inte gått speciellt bra..
Gymmen här i libanon är hur bra somhelst, men människorna som tränar där är mindre bra. Show off till max, snart kanske högklackat och smink? Ingenting som lockar mig iaf..
Men för ett tag sedan köpte vi hem Powerplate, och en krosstrainer.
Så jag hade tänkt mig en liten workout nu.
Vad gör ni ikväll?

Power PlateKettler Verso CT 307 Elliptical Crosstrainer


When life gives you lemons,THROW them and get strawberries.

För ett bra tag sedan var jag dum nog att ge ut mina lösenord, lösenord som fick mig att hålla kontakt med allt och alla.
Facebook, msn, emails, bloggen, allt försvann över en natt.
Jag förstod direkt vem det var som hade gjort det, men jag kunde inte på något möjligt sätt få tillbaka det som egentligen varit mitt.
Efter ett tag insåg jag att jag inte tjänade någonting på att gå runt och vara arg, det tog bara på min energi. Så jag bestämde mig för att ta paus från allt, och hade därmed ingenting som connectade mig till mina vänner i sverige eller så.
Sen en dag insåg jag något jag borde insett för länge sedan, att jag från början inte skulle ha litat på en idiot. Nu flera månader senare, har jag skaffat blogg igen, med ett lösenord som bara jag har ;)

 

 

 

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0